Een voorgerechtje geschiedenis…

Before setting the table,
allow us to set the scene.

Het jaar is 1920. The Twenties are Roaring…
Flanerend door het bruisende Antwerpen geniet je van de bedrijvigheid die de Olympische Zomerspelen met zich meegebracht hebben. De ondergaande zon kust het Scheldewater. Tijd om de Kaaien te verlaten en via de Suikerrui richting de Grote Markt te trekken. Daar valt altijd wat te beleven.

Het Steen net achter je, wordt je aandacht plots getrokken door een streep verleidelijke charleston-muziek, gevolgd door de smaakmakende geur van gegrild vlees. Beide komen uit een gezellig uitziend restaurant met groot straatterras en Brits geïnspireerd interieur waarin bruine en gouden toetsen overheersen. Later zou dit ‘vintage’ of ‘retro’ genoemd worden, maar dat weet je natuurlijk niet.

Je wordt naar je tafel gebracht – langs een muur gesierd met portretten van Gloria Swanson en Douglas Elton Ulman – en krijgt alvast een glaasje bubbels aangeboden, drooglegging of niet!

De menukaart lonkt verleidelijk. Watertanden. Frans-Belgische keuken met brochette- en spiesgerechten als specialiteit.

Let’s grab a morso & dive in


Je wordt vriendelijk onthaald door een medewerker, compleet met newsboy cap en colbertkostuum. De pocket watch wordt achteloos weggemoffeld.

Je wordt naar je tafel gebracht – langs een muur gesierd met portretten van Gloria Swanson en Douglas Elton Ulman – en krijgt alvast een glaasje bubbels aangeboden, drooglegging of niet!

De menukaart lonkt verleidelijk. Watertanden. Frans-Belgische keuken met brochette- en spiesgerechten als specialiteit.

Let’s grab a morso & dive in



Niets roept harder Roaring Twenties (en dus Prohibition of Drooglegging) dan een geheime Speakeasy Basement, toch?

Onze gezellige Cocktailkelder is jouw ondergrondse toevluchtsoord voor één of meerdere druppeltjes. Het is tevens de ideale ruimte voor beperkte groepen van 20 à 30 personen, die er kunnen ‘samenscholen’ voor een vrijgezellen, verjaardag, cocktail / dinner party etc. – op vrijdag & zaterdag of de avond voor een feestdag.

Geïntrigeerd? Kom dan zeker eens vrijblijvend kijken (tijdens de openingsuren van ons resto) of stuur ons een mailtje.

Geef je event een
Roaring Twenties Touch!

Meer dan ooit zijn mensen op zoek naar experiences. Ervaringen die vertaald kunnen worden in herinneringen. Liefst onvergetelijke…maar dan moet de belevenis in kwestie natuurlijk ‘speciaal genoeg’ zijn.

Organiseer je een evenement en wil je voorkomen dat men er nadien op terugkijkt als ‘zomaar een feestje’? Dan zijn wat Roaring Twenties-invloeden misschien geen slecht idee…

MORSO Catering upgrade je feest van meh naar OMG, vet!

Of we jouw initiatief nu mogen organiseren van A tot Z of enkel het food-gedeelte op ons moeten nemen…we staan te springen om onze 1920’s vibes te verspreiden waar we kunnen.

Naast al het vloeibare lekks schotelen we je vooral graag een uitzonderlijke ervaring voor: Team Morso spant zich in om je de realiteit van de 21ste eeuw te helpen ontvluchten door een smakelijk verblijf in de roaring twenties aan te bieden.

Reviews(1)

Thomas

De Morso is echt wel een parel van een zaak in Antwerpen. In de zomer staan er leuke zetels buiten. De bediening is heel vriendelijk en het eten is zeer lekker. Ik raad het iedereen aan om deze zaak eens te bezoeken.
05/09/2023