Missie & Visie

Missie

Letsconnect.be helpt bedrijven hun online zichtbaarheid te vergroten en meer klanten te winnen. We doen dit door eerlijk samen te werken met lokale bedrijven en ze te helpen hoger te ranken in Google en op sociale media.

Onze kernwaarde is eerlijkheid. We geloven dat bedrijven succesvoller zijn als ze transparant zijn over hun producten en diensten. We werken nauw samen met onze klanten om te begrijpen wat ze nodig hebben en om hen de best mogelijke service te bieden.

Letsconnect.be is uniek omdat we geen reclame accepteren van buitenlandse bedrijven. We geloven dat het belangrijk is om lokale bedrijven te ondersteunen en de lokale economie te stimuleren. We maken online zichtbaarheid ook betaalbaar voor iedereen met onze lage prijs van €1 per dag.

Met Letsconnect.be willen we een impact maken op de Belgische economie door lokale bedrijven te helpen floreren. We geloven dat sterke lokale bedrijven de sleutel zijn tot een sterke gemeenschap.

Door bedrijven te helpen hun online zichtbaarheid te vergroten, kunnen ze meer klanten bereiken, meer verkopen en meer banen creëren. We zijn trots op de rol die we spelen bij het helpen van Belgische bedrijven om te slagen.

Visie

In de toekomst zien we Letsconnect.be als het go-to platform voor alle Belgische bedrijven die hun online zichtbaarheid willen vergroten. We willen het vertrouwenspunt zijn voor lokale bedrijven die hulp nodig hebben bij het navigeren in de complexe wereld van online marketing.

We geloven dat alle bedrijven, ongeacht hun grootte of budget, toegang moeten hebben tot de tools en middelen die ze nodig hebben om online te slagen. We bieden daarom een scala aan betaalbare diensten aan die zijn afgestemd op de behoeften van elk bedrijf.

We zijn toegewijd aan het leveren van de best mogelijke klantenservice. We willen onze klanten een persoonlijke ervaring bieden en hen helpen hun doelstellingen te bereiken.

We zien een toekomst waarin Letsconnect.be een belangrijke rol speelt bij het stimuleren van de Belgische economie. We willen helpen om België een wereldleider te maken op het gebied van online commerce.

Thomas Laleman, de CEO en Founder van Let's Connect