Hier vind u de meest gestelde vragen.
Staat uw vraag er niet tussen mail ons dan even via info@letsconnect.be

Bedrijvengids

Letsconnect.be staat niet stil! We breiden onze website voortdurend uit met handige functionaliteiten die jouw online vindbaarheid een boost geven. Denk aan: Verbeterde zoekfunctie: Zo vind je sneller wat je zoekt. Uitgebreide profielen: Presenteer je onderneming optimaal. Interessante blogartikelen: Blijf op de hoogte van de laatste trends. En dat is nog niet alles! We zetten volop in op SEO (zoekmachineoptimalisatie) om Letsconnect.be nog zichtbaarder te maken in Google en andere zoekmachines. Zo ben je zeker dat jouw onderneming door potentiële klanten gevonden wordt. Backlinks zijn een belangrijk onderdeel van onze SEO-strategie. We creëren waardevolle content die gedeeld wordt op andere websites, met links naar jouw profiel op Letsconnect.be. Zo verhoog je de autoriteit van jouw website en trek je meer bezoekers aan. Het resultaat? Meer vertoningen voor jouw onderneming Grotere kans om nieuwe klanten te werven Een sterke online positie Ben je klaar om de toekomst van online marketing te omarmen? Schrijf je dan nu in op Letsconnect.be! P.S. Vergeet ons niet te volgen op sociale media voor de laatste updates!

Iedere onderneming in België kan zich gratis registreren. Staat uw onderneming er reeds in dan kan u deze claimen op de pagina zelf. Klik bovenaan op registreren als je onderneming er nog niet instaat. Vul zo veel mogelijk info in en bevestig je account. Voila, je onderneming staat online.

Dit komt omdat iemand uit de onderneming deze reeds geclaimed heeft. U kan een mail sturen naar info@letsconnect.be en wij contacteren u asap.

Indien u een gratis pagina hebt dan staat daar steeds reclame op van onze leden. Deze kunnen dus enkel verdwijnen als u kiest voor een van onze lidmaatschappen.

Wij bieden een betaalde Premium landing pagina aan met 4 tabbladen voor extra info over je onderneming. Als lid promoten we jouw bedrijf in jouw sector. Onze content kalender geeft je genoeg inspiratie voor je social media posts. Geen technische kennis? Geen probleem. Bij iedere kalenderdag geven we je verschillende designs met captions en hashtags voor Facebook, Linkedin, Instagra of X (Twitter). Maandelijks maken we tips & tricks en tonen we welke nieuwe tools er in het social media landschap te vinden zijn. Of het nu met AI is of tools om productiever te zijn, wij hebben het voor je staan. Maandelijks houden we je ook op de hoogte zodat je niets vergeet.

Wil je je gratis LetsConnect-account op letsconnect.be en in de app verwijderen? Volg dan deze eenvoudige stappen: 1. Stuur een e-mail Stuur een e-mail naar info@letsconnect.be met het verzoek om je account te verwijderen. 2. Vermeld je gegevens Vermeld in de e-mail je volledige naam en de details van je bedrijf. Zo kan je verzoek om verwijdering snel en efficiënt worden verwerkt. 3. Wacht op bevestiging Alle verzoeken tot verwijdering van accounts worden binnen 7 werkdagen verwerkt. Je ontvangt een bevestiging zodra jouw account en alle bijbehorende persoonsgegevens zijn verwijderd. Verwijdering en GDPR. Door deze stappen te volgen, zorg je ervoor dat je account op letsconnect.be en in de app wordt verwijderd in overeenstemming met jouw rechten onder de GDPR. Je persoonsgegevens worden dan volledig uit de database verwijderd. Vragen? Heb je nog vragen over het verwijderen van je account? Neem dan gerust contact op met LetsConnect via info@letsconnect.be .

Lidmaatschap

Er zijn 4 lidmaatschappen. Essential dit is levenslang Gratis. Het Light pakket: hier betaal je €1 per dag of €365 per jaar. De Pro: hier betaal je €328 per jaar in 1 keer voor 3 jaar. Ultimate: hier betaal je €292 per jaar in 1 keer voor 5 jaar.

Een lidmaatschap kan je op ieder moment stopzetten. Je huidige looptijd heb je wel nog recht op de extra diensten maar op de vervaldatum stoppen deze diensten.