Optimize your energy solutions

Omes biedt niet alleen efficiënte energieoplossingen aan, maar zorgt ook voor een maximaal rendement en een optimaal beheer van uw energiestroom.

Duurzame energie in een stroomversnelling

We hoeven u ongetwijfeld niet meer te overtuigen dat duurzame energie de toekomst is. Door de stijgende gas- en elektriciteitsprijzen komt de energietransitie in een stroomversnelling en maken meer en meer gezinnen de overstap naar groene energie.

Onze adviseurs analyseren uw thuissituatie en bieden een totaaloplossing op maat voor.

Alles-in-één energiemanagementsysteem

Wanneer u voluit kiest voor duurzame energieoplossingen hebt u niet enkel baat bij een constante monitoring, maar ook bij een optimaal beheer van alle energiestromen. Ons energie managementsysteem Lewiz houdt uw energiebudget onder controle en optimaliseert uw energieverbruik.

Dit slimme beheersysteem is zeer interessant voor wie meerdere groene stroomvoorzieningen in huis heeft zoals zonnepanelen, warmtepomp, thuisbatterij en laadpaal voor elektrische wagen.

Groene stroom in uw bedrijf

Heel wat bedrijven maakten reeds de omschakeling naar groene stroom, maar merken nu door de torenhoge energieprijzen dat hun installatie niet voldoende toereikend is.

Bij Omes vindt u betaalbare oplossingen om de groene stroomcapaciteit in uw bedrijf te maximaliseren en quasi off-grid te functioneren.Nog geen reviews