Bakkerij, broodjes, charcuterie en versmarkt

Lulu’s Herentals, dat is een fantastische warme bakker en versmarkt in één leuk concept. Dankzij onze jarenlange ervaring in catering, weten wij u een exclusief aanbod dagverse broodjes en andere gerechten van topkwaliteit te presenteren. Daarnaast staan wij u ook graag bij als traiteurdienst voor het verzorgen van de catering voor al uw privé en zakelijke events.

De beste artisanale producten

Bij Lulu’s catering steken wij graag de handen uit de mouwen om u dag in dag uit van lekker eten te voorzien. In onze zaak vindt u dan ook een verzorgd aanbod vers belegde broodjes, gewoon brood, banket, à la minute gesneden charcuterie en een kwalitatief aanbod producten in de versmarkt. Naar authentiek recept bakken wij, bereiden wij en kruiden wij al onze artisanale producten, steeds met de beste dagverse ingrediënten en producten van topkwaliteit. En dat verschil proeft u, keer op keer opnieuw.

Gespecialiseerd in bakkerijproducten

Wanneer u op zoek bent naar een goede warme bakkerij in de regio van Herentals, weten wij u bij Lulu’s perfect te helpen. Zo bakken wij dagelijks artisanaal brood in alle vormen en maten, maar staan wij ook bekend om onze indrukwekkende mogelijkheden voor gelegenheidspatisserie bij huwelijken, jubilea, bedrijfsfeesten en andere speciale gebeurtenissen. Dat in combinatie met onze verfijnde gerechten, salades en andere catering, zorgt ervoor dat u ook voor al uw feesten op ons kunt rekenen.

Bezoek dus zeker eens onze versmarkt en bakkerij in Herentals en win gerust meer inlichtingen in omtrent onze traiteurdienst.

Nog geen reviews