Wij zijn Pieter, Aurélie, Noë, Loa en Sia van keurslager Pure in Poperinge.

In april 2023 hebben wij de slagerij van Pieter z’n ouders, Ignace & Liliane, overgenomen. We kregen de kans om een gevestigde waarde in Poperinge over te nemen met trouwe en heel tevreden klanten. Met deze overname kozen we ervoor om de naam te veranderen. We beslisten om keurslager te blijven en zo werd ‘Keurslager Pure’ geboren.

Kwaliteit is voor ons niet alleen een standaard, maar ook een belofte die we proberen met passie na te komen.

Een nieuwe wind waait door onze keuken, een wind van innovatie en verfrissende ideeën. Toch kun je voor de klassiekers, zoals rundstong in tomatensaus, nog steeds bij ons terecht. Daarnaast proberen we een eigen identiteit aan onze keuken te geven en nieuwe gerechten voor onze klanten te bedenken. 

Ontdek met ons mee, want elk bezoek aan onze wereld is een kans om nieuwe smaakavonturen te beleven. Wil jij ook weten waarom onze klanten elke dag met een glimlach de winkel binnenstappen?

Ambachtelijke kwaliteit

Keurslager Pure is een gediplomeerde slagerij die met passie en precisie uw vleeswaren bereiden. We gebruiken traditionele recepten en ambachtelijke technieken om u de lekkerste en puurste producten te garanderen.

Verse producten

We werken met dagverse producten die we dagelijks in de winkel snijden. Zo bent u altijd zeker van de beste kwaliteit en smaak.

Uitgebreide keuze

We bieden u een uitgebreide keuze aan vleeswaren, van klassiekers zoals hamburgers en steaks tot speciale producten zoals charcuterie en wild.

Klantvriendelijke service

We staan altijd klaar om u te helpen met het kiezen van de juiste producten en geven u graag advies over bereiding en bewaring. Op die manier komen onze producten bij u het beste tot hun recht.

Je hebt slagers en je hebt Keurslagers. Een wereld van verschil.

Keurslagers dragen het metier van de traditionele slager een warm hart toe maar ze kunnen én doen veel meer dan enkel vlees uitbenen en waken over de kwaliteit van hun ambacht.

Bij ons is de klant nog écht koning. Je krijgt een service op maat. Twee sneetjes betekent bij ons ook echt twee sneetjes. Die snijden wij vers voor jou. Zo geven we jou de beste service en gaan we voedselverspilling tegen. En ja, ook de winkelervaring is bij ons belangrijk.

Bij de levering controleren wij de temperatuur van het verse vlees. Die mag niet hoger zijn dan 4 °C. We kijken na of het transport volgens de strikte hygiënenormen is verlopen. Deze controle is essentieel voor een lekker, kwaliteitsvol product. Ook daarna controleren onafhankelijke inspecteurs regelmatig stalen van het bereide product. Je kan dus gerust zijn!

Ook bij het klaarmaken van (vlees)bereidingen hanteren we de hoogste hygiënische normen. We respecteren de koudeketen zodat de temperatuur nooit te hoog is. Voor de kruiding gebruiken ze enkel hoogwaardige kruiden en … ons geheime recept dat enkel je Keurslager kent!

www.keurslagerpure.be

Schrijf een review