Coming Soon: Winkel Stabroek

Manus 3.0 is (bijna) een feit. In het oude gebouw van bakker Jef Janssens in de Stabroekse Dorpsstraat zullen de ovens eind 2023 weer op volle toeren draaien. Als geboren en getogen Stabroekenaar voelt het hier voor Herman Janssens een beetje als thuiskomen. Nu dochterlief Emelie en zoon Max definitief de overstap naar Manus hebben gemaakt, is het team eens zo sterk. En dat resulteert in drie keer zoveel energie, passie en liefde voor het vak.

Het hele terrein en het aangrenzende huisje gaan tegen de vlakte. Op die plek wordt een volledig nieuw gebouw opgetrokken. Net zoals in Brasschaat en Kapellen wordt het een moderne winkel, eentje die opnieuw heel uitnodigend en warm zal aanvoelen. Met zicht op het bakkersatelier waar elk moment van de dag verse pistolets, koffiekoeken en stokbroden de oven uitrollen, staat de beleving centraal.

De populaire ontbijtformule krijgt ook hier een plekje. Tijdens de middag kan u genieten van een hartige lunch met een belegd broodje of croque-monsieur. En voor alle zoetekauwen is er ook goed nieuws: De degustatieruimte is dé plek om te smullen van een heerlijk gebakje, versgebakken pannenkoek of warme wafel.

To be continued…

No reviews yet